Uvjeti prodaje

UVJETI UPORABE

Ove stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka T.Č.T. d.o.o. sa sjedištem na adresi: Ilica 191, 10000 Zagreb, Hrvatska.

T.Č.T. d.o.o. ulaže razumne napore u održavanje informacija na ovim stranicama ažurnima i točnima. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidljivih situacija, moguća su odstupanja stvarnih podataka od dostupnih na ovim stranicama.

Tvrtka T.Č.T. d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete koje bi mogle nastati korištenjem informacija s ovih stranica, a koje se koriste u svrhe koje izlaze van predviđenih okvira.

UVJETI PRODAJE

Putem ovih stranica moguća je narudžba dijela proizvoda iz ponude tvrtke T.Č.T d.o.o. Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene na našim Internet stranicama.

Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih na ovim internet stranicama je tvrtka T.Č.T d.o.o. sa sjedištem na adresi: Ilica 191, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 50908373163, a Kupac robe je posjetitelj stranica www.tct-author.hr koji odabere barem jedan proizvod, te ga naruči putem obrasca za narudžbu.

Sve cijene na internet stranici su izražene u kunama i uključuju PDV.
Maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne poslovne osobe ne mogu samostalno kupovati putem stranice, već u njihovo ime može kupovati njihov zakonski zastupnik. 

NAČINI PLAČANJA

Gotovinom, virmanom i skoro svim vrstama kartica.

  • Master Card Zagrebačke Banke - do 12 rata beskamatno, do 36 rata po ugovoru
  • Master Card PBZ Banke - do 12 rata beskamatno, do 36 rata po ugovoru
  • American Express - do 12 rata beskamatno, do 60 rata po ugovoru
  • Diners Club - do 12 rata beskamatno, do 24 rate po ugovoru
  • Visa Card Zagrebačke Banke - do 12 rata beskamatno
  • Visa Card PBZ Banke - do 12 rata beskamatno
Napomena: Za proizvode koji su na popustu plaćanje je isključivo gotovinsko

NARUČIVANJE

Proizvodi se mogu naručiti putem obrasca za narudžbu na stranici www.tct-author.hr 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.
Prodavatelj će pregledati narudžbu i Kupcu poslati Potvrdu narudžbe za proizvode koje je moguće odmah isporučiti.
Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, obavijestit će o tome kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku naručenih artikala koji nisu trenutno dostupni za isporuku.

Kupac u narudžbi treba napisati tržene osobne podatke, te odabrati način plaćanja kako bi ispunio osnovne uvjete za administriranje narudžbe.

POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti elektronskom poštom. U potvrdi će narudžbe biti navedeni proizvodi koji su spremni za isporuku.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI - OSOBNI PODACI

Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje T.Č.T. d.o.o. sazaje tijekom kupovine proizvoda s internet stranice. T.Č.T. d.o.o se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri ažuriranju i slanju narudžbe. T.Č.T. d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje, niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Za sva dodatna pitanja ili objašnjenja možete nas kontaktirati na e-mail adresu: info@tct-authot.hr