Ski servis


T.Č.T. Bike & Ski Shop & Service - Zagreb Prodaja biciklističke opreme i skija u konačnici je zaokružena i ski servisom iza kojeg stoji sasvim solidna mašinerija.

Novo otvorena (sezona 09/10) trgovina opremom od ove sezone nudi i ski servis. Po \\\"standardnoj\\\" cijeni od 120 kn za mali i 170 kn za veliki servis dobit ćete vrlo brižno servisirane skije na nekoliko strojeva. Ski servis, iako dislociran, za klijente je predvidio preuzimanje skija u Ilici 191, neposredno prije raskrižja sa Sv. Duhom, ako vozite u smjeru zapada.Servis pogone trenutno 4 stroja marke Wintersteiger i Montana. Tu su stroj za rubnike (brusi oba rubnika odjednom, nap.a.), stroj za bazu, kojim se ravnaju sve neravnine, stroj za finiš, tj. kamenom fino tuniranje skija i na posljetku Wintersteigerova \\\"mazalica\\\" za voskanje skija i snowboarda.

Uskoro se očekuje i dolazak stroja za izradu strukture, koji će imati cilj zaokružiti kompletnu priču. Rubnici se standardno bruse na 88°, a prema potrebi i za bolje skijaše moguće je napraviti postranični rubnik i na 87°. Baza je standardno otvorena na 0,5°. Za krpanje servis najviše vjeruje mirnoj ruci te za saniranje oštećenja koristi tzv. \\\"pištolj\\\". Iako je poznato da u hrvatskoj velika većina skijaša svoje drvene ljubimce servisira tik pred popularne praznike, što gotovo uvijek rezultira velikim gužvama, u servisu napominju kako sumnjaju da će bilo koji servis trajati više od 24 sata, tj. sistem \\\"danas predaš sutra pokupiš\\\".
Zagrebačka Ilica nam tako donosi i drugi servis na samo kilometar i pol udaljenosti. Koji je bolji i zaslužuje li vašu pažnju, morat ćete sami procijeniti dolaskom na lice mjesta. Djelatnici vas nestrpljivo očekuju.

CJENIK USLUGA SKI SERVISA

MONTAŽA VEZOVA (bušenje) Montaža vezova + mazanje 80,00 kn
MONTAŽA VEZOVA (motion) Montaža vezova + mazanje 50,00 kn
PODEŠAVANJE VEZOVA Podešavanje vezova po težini i veličini 20,00 kn
MAZANJE SKIJA VOSKOM Mazanje univerzalnim voskom 20,00 kn
MALI SERVIS DJEČJIH SKIJA DO 120cm Brušenje rubnika+ravnjanje klizne plohe+tunning+mazanje skija voskom 80,00 kn
VELIKI SERVIS DJEČJIH SKIJA DO 120cm Brušenje rubnika+ravnjanje klizne plohe+tunning+mazanje skija voskom 120,00 kn
MALI SERVIS Brušenje rubnika+ravnjanje klizne plohe+tunning+mazanje skija voskom 120,00 kn
VELIKI SERVIS Brušenje rubnika+krpanje klizne plohe+ravnjanje klizne plohe +tunning+mazanje skija voskom 170,00 kn

 

Smrtovnice Osmrtnice