O nama

Tvrtka TČT osnovana je kao odgovor na sve veću potražnju za kvalitetnim biciklima i biciklističkom opremom. Trenutno imamo 6 trgovina u Hrvatskoj, te oko 40 trgovaca sportske opreme koji u svojoj ponudi imaju artikle iz našeg asortimana.

Biciklistički program renomiranih proizvođača bicikala Bianchi, Author, Marin, Bergamont, Nirve. Svi stilovi i vrste bicikala zastupljene su u trgovini, pa ćete sve moći pogledati i odabrati na jednom mjestu.

U ponudi je tekođer sve što možete zatrebati na biciklu iz kataloga tvrtki Cateye (lampice, bljeskalice, ciklokompjuteri), Author (rukavice, torbice, ruksaci, bisage, odjeća, pumpe, lokoti, kacige, lampice, odjeća, dijelovi i još mnogo toga), Belleli (dječje sjedalice), Bianchi (odjeća, gripovi, sjedala, torbice, bočice, kacige).

Shimano i Tektro brinu za tehnički dio asortimana i dijelove, dok ćete pravu gumu za svoj bicikl naći zahvaljujući najvećim proizvođačima Shwalbe, Maxxis, Panaracer, CST i Author.

U našoj trgovini možete naći i specijalizirana sredstva za održavanje ili čišćenje komponenti bicikla iz švicarskog Motorexa.

Također nudimo i sve iz ski programa (skije, bordovi, pancerice, vezovi, kacige i ostalo.). Takođe nudimo usluge servisa vaših bicikala i ski opreme, a stručno osoblje spremno je za pitanja i savjete. Navratite u TČT, uvjerite se u kvalitetu i pronađite baš ono što vam treba

 

Author Bergamont Marin Nirve Blizzard Volkl Tecnica Marker Tyrolia Cateye Maxxis Syncros Motorex Tektro BMC Bianchi